Ingeborg Hjortsballe
Clairvoyance
Trancekanalisering
Intuitiv Terapi/ EngleTerapi
Tankefeltterapi
Det kan behandlingerne bl.a. afhjælpe
MetaSundhed - Psykosomatisk Traumeterapi
Lidt om min baggrund
Bach Multiterapi
Testomonials
Priser
Behandlere m.m. tilknyttet Den 6.sans
Filosofien bag Den 6. sansSusanne Ostenfeldt Mathiesen 2021

Nu har jeg fået hørt begge afsnit. Det er så rigtig godt. Og fuldstændig “dig”.

Og dejligt at I også taler om at ikke alle “tror” på det. Og at produceren prøver at sætte ord på. Det er jo netop når det handler om den sjette sans at nogle “står af”. Men man kan ikke vide hvad man ikke ved. Så først når man har prøvet det selv mindst en gang kan man sådan rigtigt “tale med”.

Jeg har så lært at bare fordi det virker for mig, er det ikke sikkert at det virker for andre. Så nu føler jeg mig altid lidt frem, førend jeg foreslår din behandling som en mulighed for nogen.

Men du siger det så rigtigt selv, midtvejs i første afsnit: “Jeg vil jo helst have, at du selv får oplevelsen.”

Og det var det, jeg var spændt på at lytte mig til i Daniels seance, om han selv “ser” tingene, eller du planter dem, eller manipulerer ham, som nogen måske vil være bange eller skeptisk overfor. Man har lov til at være skeptisk. Det siger du jo faktisk også. Vi skal kunne mærke efter selv og finde ud af, hvad der virker for os. Og i seancen - hvad vi “ser”. Og han ser mange ting selv. Det kommer ikke fra dig. Det kan man høre i det han siger.

De billeder kender jeg kun alt for godt, og det har bragt mig på mange “rejser”, når jeg har været hos dig. Både dengang det var mere “ren” clairvoyance, og nu, hvor det er en kombination af clairvoyance, tankefeltsterapi og healer apparatet. Formen med tankefeltsterapi, syntes jeg, er rigtig god. Og med healing apparatets skiftende lys tiltaler det også de mere logisk tænkende.

Jeg var selv skeptisk da jeg kom første gang. Men jeg var nysgerrig. På om jeg 1. kunne få kontakt til afdøde (min far var den, jeg var nysgerrig efter at “tale med” - men jeg fandt ud af, at helt sådan fungerer det ikke. Han kommer når han har noget at fortælle mig). Og 2. Hvad havde jeg været i et tidligere liv.

Men du startede med min skepsis… og spurgte om vi ikke skulle gøre noget ved den forkølelse og hosten, som jeg mødte op med. Og den blev så fjernet. Jeg hostede ikke igen og var ikke forkølet, da jeg gik ud af døren. Og overbevisningen som havde sat sig i mig om at jeg altid er syg i december og især til jul (for det var den tid på året), den slap sit tag i mig, og jeg har ikke været syg i december siden.

Så der slap jeg min skepsis, og med nysgerrighed og et åbent sind har du Ingeborg hjulpet mig igennem svære stunder i livet med skilsmisse, stress og fortvivlelse. Og også “blot” hjulpet til at sindet er lettet og jeg bedre kan finde vej.

Så tak for dig. Jeg er fan. For evigt.

Og derfor tillader jeg mig alligevel at anbefale dig og det du kan.

Om ikke andet så som en form for Challenge, for at være nysgerrig og lære noget nyt.

Så den er hermed givet videre. Prøv, og få oplevelsen selv.


April 2017 om Engleterapeutuddannelsen:

Reflektioner 

Hvad har det givet mig, hvad har jeg været rigtigt glad for på Engleterapeut uddannelsen?

 

-         Der har været meget ny viden, som jeg ikke har mødt tidligere. Det er dejligt at blive               inspireret af nyt. 

-         Det er spændende at blive indført i hjerteblade, chakre og hele engleherakiet. Det er meget       levende og virkeligt og efter        
    træning og vejledning, er det ny til at bruge. 

-         At det jeg kommer med og det der fylder i mig, at jeg har en oplevelse af at det bliver der         lyttet til, jeg bliver hørt og udgangspunktet er i mig. 

-         Rigtig god vejledning og sparring i forhold til mine egne personlige udfordringer eller en             klients 

-         Velfunderede, dygtige og meget professionelle undervisere, der ved hvad de snakker om,           ved hvad det betyder og glædes ved at give det videre 

-         Det har også givet træning, ro i mig selv, og i sidste ende har det givet mig en oplevelse at       at finde ud af hvem jeg er som
    terapeut, og hvad/hvordan jeg gerne vil arbejde 

-         At det er en stor værktøjskasse der bliver tilbudt, hvorpå det så er den enkelte der finder ud     af hvad jeg kan bruge, hvad er rigtigt for mig og dermed hvem er jeg som terapeut.

-         Så selvom vi alle blev uddannet som engleterapeuter, - så er vores praksis meget forskellig, kva vores forskellige baggrund og      at vi hver især som mennesker er forskellige. 

-         Healing og forløsning at egne problematikker, så jeg kan være klar til at modtage mine egne klienter 

-         Et forum for debat, videns deling og sparring 

-         Jeg har været rigtig glad for at være deltager på Ingeborgs Engle Terapeut Uddannelse

 

                                                                                             vh MetteMo, Coach, Psykoterapeut og Engleterapeut

 

Marts 2012 

Jeg har været i et forløb hos Ingeborg Hjortsballe, hvor jeg blev mødt med omsorg, rummelighed, nysgerrighed og en legende tilgang til transformation og personlig udvikling. Den største gave var, at hun hjalp mig til at huske endnu mere af, hvem jeg er, og de gaver, jeg indeholder.

 
Der er så mange mennesker, der ikke formår at se legen i livet, fordi vi ofte oplever hændelser, der giver os smerte. Ingeborg formår at åbne mig til at lege med livet og til at have en legende tilgang til mig selv. Samtidig er hun enorm seriøs og omsorgsfuld. Jeg var klar til at se dybt i mig selv og åbne mig for livets mysterium i mig, og Ingeborg guidede mig nænsomt gennem den frygt og de blokeringer, der forhindrede mig i at sige ja til det mirakel af skaberkraft og lys, der bor i mit indre.
 
Jeg følte mig tryg, rummet, elsket, guidet, og jeg følte, at i Ingeborgs hænder, kunne jeg give slip og lade livet åbne nye muligheder for mig. Ingeborg har fine åndelige evner og en god jordforbindelse. Jeg både græd og grinte, og det bragte mig alt sammen ind i min kerne og hjem til mig selv. Jeg kan kun give Ingeborg mine varmeste og hjerteligste anbefalinger.
 
Marie Eich Høy; spirituel underviser, healer og journalist.


 Juli
D. 18. Jul kl. 15-18
Drop in torsdag
D. 25. Jul kl. 15-18
Drop in torsdag
August
D. 1. Aug kl. 15-18
Drop in torsdag
D. 8. Aug kl. 18-20
Trommerejse - Trommevision v. Palle Nielsen
D. 8. Aug kl. 15-18
Drop in torsdag
D. 14. Aug kl. 18.30-21
Få kontakt med din engel v. Ingeborg Hjortsballe
D. 15. Aug kl. 15-18
Drop in torsdag
D. 18. Aug
Trance-kanaliseringskursus v. Ingeborg Hjortsballe
D. 20. Aug kl. 18.30-21 start på rækken
Personlig udvikling via trancekanalisering v. Ingeborg Hjortsballe
D. 23. Aug kl. 9-17
Dyretelepati - Når dyrene hvisker tilbage v. Manja Vestergaard
D. 23. Aug kl. 12-18
Find din indre Gudindekraft v. Helle og Ingeborg
D. 24. Aug
Clairvoyance & IntuitionsKursus v. Rikke Mors
D. 26. Aug kl. 18.30-21
Studie i Martinus åndsvidenskab
D. 27. Aug og 28. aug.
Kursus i Spirituel Healing 1 v. Rikke Mors
September
D. 22. Sep kl. 10-17
Human Design v. Kristina Bonde
Oktober
D. 5. Okt -12. okt.
Find din styrke- Spirituel rejse v. Ingeborg Hjortsballe
D. 26. Okt og 27. okt.
Overbygningen i Clairvoyance & Medieskab
Den 6 Sans: Skyttehusgade 34, 7100 Vejle - Tlf.: 51 600 606 - Email: ingeborg@den6sans-vejle.dk