Kurser
Trance-kanaliseringskursus v. Ingeborg Hjortsballe
Håndlæsningskurser v. Erika Hansen Odense Håndlæserskole
Din intelligente krop 2 dages grundkursus i METAsundhed v. Lars Mygind
2 Dages Grundkursus I Tankefeltterapi Og Emotional Freedom Techniques (TFT/EFT)
Clairvoyance Kursus Træn dine clairvoyante evner v. Ingeborg Hjortsballe
Dorn terapi kursus v. Cindy Wannewits
Få dine ønsker opfyldt i 2021 v.Rikke Mors og Ingeborg Hjortsballe
Clairvoyance & IntuitionsKursus v. Rikke Mors
Kursus i Spirituel Healing 1 v. Rikke Mors
Clairvoyant Mediehealer Uddannelse v. Judy Rasmussen
Common Sense Clairvoyant uddannelsen
Find din indre Gudindekraft v. Ingeborg Hj. og Helle Brisson
Årskursus i healing v. Gitte Virkmann
SpirituelTerapeut Uddannelse v Ingeborg Hjortsballe
Dyretelepati - Når dyrene hvisker tilbage v. Manja Vestergaard
Blindtegningskursus v Erika Hansen
Find hjem i dig selv v. Camilla Würtzgaard
MAT kursus i Hellerup
Manifestations accelerations kursus v. Ingeborg Hjortsballe
Mærk dig selv Workshop v. Ingeborg Hjortsballe
Spirituel forløb v. Camilla Würtzgaard
Spirituel Healing 2 v. Rikke Mors
Fra hoved til krop v. Camilla Würtzgaard
Foredrag
Special events
Workshop
Messer
Behandlinger


Spirituel forløb – Clairvoyance 

v. clairvoyant medium & læreruddannet Camila Würtzgaard

 

Er du interesseret i det spirituelle og vil du gerne opøve dine clairvoyante evner i et trygt og godt socialt miljø med høj faglighed og kyndig vejledning, hvor DU og dine evner er i centrum?  

- så er det spirituelle forløb i clairvoyance noget for dig!

 

Det spirituelle forløb i clairvoyance har særligt fokus på din spirituelle udvikling og er karakteriset ved stort og intensivt fokus på udvikling og arbejdet med de psykiske sanser og træning i clairvoyance, meditation og ikke mindst kontakt med åndeverdenen.

 

Forløbet sætter dig i stand til at opøve og bruge dine medfødte psykiske evner til at guide dig selv (og dine nærmeste) eller optimere de evner, du (måske) allerede arbejder med professionelt. Du kan forvente et intensivt forløb med højt fagligt niveau samt arbejde med og indsigt i en bred vifte af spirituelle metoder og discipliner indenfor området.

 

 

Du modtager undervisning i:

•   Kontakten til/ med åndeverdenen - herunder skytsånd og vejlederteam

•   Intuitionstræning

•   Udvikling af dine psykiske sanser: klarfølelse, klarsyn, klarhørelse, klarlugt & klarsmag

•   Intensiv træning i clairvoyance med udgangspunkt i en legende tilgang

•   Anvendelse af redskaber til clairvoyant læsning

•   Videreformidling af klare budskaber til klient fra den åndelige verden

•   Fotometri

•   Psykometri

•   En-til-en sessioner i clairvoyance

•   Energi, energifelt & energihåndtering – herunder rensning, beskyttelse og optimering

•   Meditation & visualisering

•   Centreringsøvelser der skaber godt fundament for at mestre det clairvoyante håndværk

•   Ind/ op & indefra/ ud-principperne 

•   Grundlæggende teori

•   Etik og moral

 

Forløbet er kanaliseret og tilpasset af clairvoyant medium Camila Würtzgaard og henvender sig til spirituelt og åndeligt interesserede, der er i psykisk balance og dermed kan åbne op for den åndelige verden – uden at vælte psykisk.Undervisningen er teoretisk funderet og med stor fokus på jordforbindelse. Undervisningen bygger således på en tanken om, at man skal have god jordforbindelse og være ”hjemme i sig selv” før, man kan skabe en solid (og brugbar!) kontakt til den åndelige verden. 

 

Gennem forløbet får du et seriøst indblik i den åndelige verden og lov til at åbne op for din spiritualitet samt opøve & bruge dine psykiske evner i et trygt miljø under kyndig vejledning – clairvoyant & personligt. 
Du kan forvente stort udbytte og udvikling: fagligt, spirituelt & åndeligt – og ikke mindst stor personlig udvikling. 

 

Camila arbejder for at lave de bedste og mest udbytterige kursusforløb indenfor spiritualitet, clairvoyance og medieskab, hvor du (lige nu) får det hele for det halve!! 

Praktisk info: 

Selve undervisningen er fordelt over 22 uger - 11 kursusaftener med  ca. fjorten dage imellem hver mødegang. Undervisningen foregår via vidensdeling, teori, øvelser samt små hjemmeopgaver, man kan lave inden næste mødegang for at booste din spirituelle udvikling.

 

Alle aftener tager udgangspunkt i en legende tilgang, hvor det gode fællesskab og glæde vægtes højt! 

 

 

Undervisningen foregår følgende datoer:

Onsdag den 3/2– 21

Onsdag den 17/2 – 21

Onsdag den 3/3 – 21

Onsdag den 17/3 – 21

Onsdag den 31/3 – 21

Onsdag den 14/4 – 21

Onsdag den 28/4 – 21

Onsdag den 12/5 – 21

Onsdag den 26/5 – 21

Torsdag den 3/6 – 21

Onsdag den 23/6 – 21

 

Tidspunkt: Alle aftener undervises der fra 18.30 – 21.30 (kom gerne fra kl. 18.00 til hyggesnak)

Sted: Den 6. Sans, Skyttehusgade 34, 7100 Vejle

Underviser: Camila Würtzgaard

Antal pladser: max 12 kursister pr. hold (antallet  sikrer at der er forskellige klienter at arbejde med)

Pris: 6000 kr. (medbring selv sødt + drikkevarer pga. corona)

Undervisningsmaterialer, lukket onlinegruppe med sparring & kursusbevis er inkluderet i prisen.

 

Hvem kan deltage: 

Kursister der har deltaget på forløbet i ”Find hjem i dig selv” eller har en særlig aftale med Camila Würtzgaard. Har du ikke deltaget i “Find hjem i dig selv”, skal du til en clairvoyant samtale (“optagelsessamtale”) med Camila Würtzgaard for at få afdækket dit nuværende ståsted – psykisk & spirituelt. Dette for at sikre bedst muligt udbytte og for at passe på alle kursister. 

 

Betaling:

Betaling sker på MobilePay: 759909 “Würtzgaard Kanalisering” eller via bankoverførsel (kontonummer oplyses ved henvendelse til Camila Würtzgaard, hvis denne betalingsform ønskes.).

 

Ved tilmelding betales et depositum på 2000 kr. Det resterende beløb betales inden første undervisningsgang. Afsluttende betalingen kan deles op i rater af 1000 kr. mod et gebyr på 100kr. pr. betaling. 

 

 

Yderligere information og tilmelding sker ved henvendelse til Camila Würtzgaard: 28 29 09 05/ camila@wurtzgaard.dk eller på hjemmeside http://wurtzgaard.dk/spirituelt-udviklingsforloeb-overbygning/

 
OBS: flere af pladserne er allerede solgt, så vent ikke for længe, hvis du ønsker en plads på forløbet!

 

Kort om Camila Würtzgaard:

Underviser Camila Würtzgaard er født dybt clairvoyant, med healede evner og uddannet lærer. Hun har i en årrække arbejdet indenfor specialområdet, samarbejdet med psykiatrien og videreuddannet sig indenfor det specialpædagogiske og psykologiske felt. Hun er uddannet Clairvoyant Medie Vejleder med to 12 taller på eksamensbeviset og været udtaget til og gennemført et talentforløb for særligt udvalgte medier i Danmark. 

Camila er godkendt af Clairvoyant Foreningen og lever i dag af hendes spirituelle evner. Til dagligt hjælper hun de mennesker, der opsøger hendes ekspertise – og hun er ikke bange for at koble de indsigter, hun får igennem det spirituelle arbejde med den viden, hun har fra det etablerede system. Hun arbejder således med det bedste fra to verdener – en kobling der har vist sig at været rigtig effektiv!

 

 

 

Det siger tidligere kursister

”Efter en fantastisk clairvoyance hos dig, Camila, stod det klart for mig, at jeg skulle på en af din spirituelle clairvoyance forløb. Du matchede, alle de ønsker, jeg selv havde gået at ledt efter - i forhold til min videreudvikling i den spirituelle verden. Hold nu lige fast, hvor er jeg glad for, at du nu er netop min coach og læremester. Du er en fantastisk lærer, der har et øje på hver finger i undervisningen, hvilket gør, at du har et overblik over alle på holdet. Du udfordrer mig positivt til, at jeg yder mit bedste. Dine øvelser er gode og gennemtænkte. Øvelserne giver mening, og er lavet, så det virker legende, og er sjove at arbejde med for alle. Du har fået sammensat mit hold, så jeg føler mig tryg med de andre fantastiske kvinder. Du har givet mig muligheden for at udvikle mig. Du er inspirerende på mange måder. Du får givet udtryk for værdier, der er vigtig, at man har med sig. Jeg elsker, at du pointerer, at vi alle i den spirituelle verden, er kollegaer, og at der er plads nok til alle. Vi har forskellig fortid, hvilket også gør, at man tiltrækker lige præcis de klienter/mennesker, vi skal hjælpe.

Tak for dit fantastiske skønne humør. Det smitter, og gør at holdet er en stor humørbombe, hvor man hygger sig.

Jeg kan kun give dig de bedste anbefalinger herfra, både som klient og kursist. Så hvis nogen overvejer et spirituelt forløb, så skyld dig at tilmelde dig en af de forløb hos Camila.

Du er en ener, og jeg beundrer dit spirituelle potentiale. Du er fantastisk. Er dybt taknemmelig over, at jeg blev guidet til digBeskrivelse: ️. Mit liv er nu på rette kurs, mod mine drømme og mål.

De varmeste anbefalinger fra mig til dig. 

Berit Daugbjerg” 

 

 

 

”Bare gør det  Jeg vidste ikke helt hvad jeg gik ind til, men vidste bare at det skulle jeg. 

Jeg har fået meget ud af det . Sød og dygtig Underviser.

Undervisningen har en god fordeling af teori og praksis, der er også plads til leg og sjov og der er altid plads og tid til DIG.Beskrivelse: ️Du bliver fyldt op med energi , da der er masser af energi at henteBeskrivelse: ️

Jeg vil klart anbefale det , da du kan lærer rigtig meget om dig selv ” 

(Betina)

 

 

 

”Perfekt forløb til dig som ønsker at finde ro og finde ind til din egen kerne.Øvelse i at være sig selv, finde ro i at være dig! Og ingen andre. Jeg er taknemmelig for at være med på holdet, jeg har udviklet mig rigtig meget igennem første forløb og også på (dette) 2. forløb. (bare spørg den søde underviser)

Jeg kan møde op træt til kurset, men at sidde i sin bil på vej hjem fra kurset af (kl. 22 om aftenen) med masser af energi, og man har lyst til at råbe og synge i bilen på vej hjem, shit det er en vild følelse 

 Der er plads til følelser og alle accepterer hinanden. Det er det fedeste i verden! Jeg har fundet ro, fundet ud af hvad jeg kan i det spirituelle, wow det vildt!

Tak for dig Camila..

JEG ANDBEFALER DETTE FORLØB TIL ALLE DER VIL UDVIKLE SIG SELV MERE, OG BLIVE MERE SPIRITUEL .. 

Jeg har altid ønsket mig et udviklingsforløb siden jeg ik var ret gammel, og nu står jeg i et  Følg dine drømme, de kommer når du mindst venter dem, og de kommer når du er klar Beskrivelse: ️

(Maja) 

 

 


Fremtidige datoer
Den 3. Februar 2021 start af forløbet kl.18.30-21.30


Januar
D. 30. Jan og 31. jan. start på uddannelsen
Common Sense Clairvoyant uddannelsen
D. 30. Jan og 31. jan. start på uddannelsen
Clairvoyant Mediehealer Uddannelse v. Judy Rasmussen
Februar
D. 3. Feb start af forløbet kl.18.30-21.30
Spirituel forløb v. Camilla Würtzgaard
D. 4. Feb kl. 15-18
Drop in Torsdag
D. 10. Feb 18.30-21.30
Find hjem i dig selv v. Camilla Würtzgaard
D. 11. Feb kl. 18.30-21
Fra hoved til krop v. Camilla Würtzgaard
D. 11. Feb kl. 15-18
Drop in Torsdag
D. 13. Feb og 14. feb.
Clairvoyance & IntuitionsKursus v. Rikke Mors
D. 15. Feb kl. 9-17
Dyretelepati - Når dyrene hvisker tilbage v. Manja Vestergaard
D. 18. Feb kl. 15-18
Drop in Torsdag
D. 19. Feb og 20. feb.
2 Dages Grundkursus I Tankefeltterapi Og Emotional Freedom Techniques (TFT/EFT)
D. 21. Feb og 22. feb
Din intelligente krop 2 dages grundkursus i METAsundhed v. Lars Mygind
D. 24. Feb kl. 18.30-21
Få kontakt med din engel v. Ingeborg Hjortsballe
D. 25. Feb kl. 15-18
Drop in Torsdag
Marts
D. 27. Mar kl. 10-16.30 Banegårdspladsen 4, Vejle
Få dine ønsker opfyldt i 2021 v.Rikke Mors og Ingeborg Hjortsballe
D. 28. Mar kl. 9-17
Dyretelepati - Når dyrene hvisker tilbage v. Manja Vestergaard
April
D. 30. Apr kl. 10-16
Trance-kanaliseringskursus v. Ingeborg Hjortsballe
Den 6 Sans - Skyttehusgade 34 - 7100 Vejle - Tlf.: 51 600 606 - E mail: ingeborg@den6sans-vejle.dk